Uitgebreid geteste luchtreinigers van ProAirTech

We verblijven meer dan 85% van onze tijd binnenshuis volgens de laatste onderzoeken. Dat is waarschijnlijk meer dan u dacht. Wist u ook dat de lucht binnenshuis vaak veel ongezonder is dan wordt aangenomen? Gelukkig kan een luchtzuiveringsapparaat hierin een oplossing bieden. Toch kan niet iedere luchtreiniger in uw specifieke situatie het verschil maken. Daarom is het belangrijk dat u een luchtreiniger test of leest over geteste luchtreinigers. Niet elke luchtzuiveringsapparaat is namelijk effectief in uw omstandigheden. Proairtech.be vertelt u over luchtreiniger tests en hoe ook u weer van gezonde lucht kunt genieten.

Luchtreiniger test van Proairtech.be

Proairtech.be is de officiële dealer van luchtreinigers van het merk ProAirTech. Door jarenlange ervaringen en het testen van effectiviteit van luchtreinigers weten wij als geen ander wat een goede luchtreiniger is en welke niet. Een luchtreiniger test is een uitstekende gelegenheid om de effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid van een apparaat te onderzoeken. Door de jaren heen heeft ProAirTech zo veel bekwaamheid kunnen verwerven. Zodoende zijn wij zeker van de kwaliteit en toepassingen van onze producten. Op die manier krijgt u bij ons altijd superieure kwaliteit voor een schappelijke prijs.

Vereisten luchtreiniger luchtreiniger test

Vaak is de luchtkwaliteit binnenshuis veel slechter dan gedacht. Dit komt omdat de werking van ventilatiesystemen soms flink kan tegenvallen. Ook kan het zijn dat er binnenshuis wordt gerookt. Of misschien heeft u een houtkachel die fijnstof in de lucht achterlaat. Of gebruiken uw buren vaak de barbecue. Huisdieren kunnen ook voor luchtverontreiniging zorgen. Allergenen verspreiden zich in de lucht, maar ook in uw meubels en beddengoed. Bij dit alles wordt vaak nog vergeten dat schadelijke stoffen in de buitenlucht natuurlijk ook mee naar binnen komen. Denk hierbij aan roet, stikstofdioxide (NO2) en vluchtige organische stoffen (vos). Bent u gevoelig voor pollen? Dan komen die natuurlijk ook mee naar binnen. Een luchtzuiveringsapparaat moet al deze stoffen en stofdeeltjes uit de lucht kunnen filteren. Een luchtreiniger test kan helpen om na te gaan of een luchtreiniger inderdaad effectief is in de strijd tegen ongezonde lucht.

Effectiviteit ProAirTech ZX 9000

Om alle schadelijke stoffen en stofdeeltjes in de lucht te elimineren moet een luchtzuiveringsapparaat over geavanceerde technieken beschikken. Zo bestaan er verschillende technieken die effectief zijn om de lucht te zuiveren. Denk hierbij aan een HEPA filter, wat oorspronkelijk uit de ruimtevaart komt, of een ionisator. Tijdens de luchtreiniger test is gebleken dat de luchtreiniger ProAirTech ZX 9000 over vijf verschillende filtertechnieken beschikt. Het luchtzuiveringsapparaat beschikt over een voorfilter, meerdere antibacteriële coatingfilters, een HEPA filter met filtercapaciteit tot 99,97%, een koolstoffilter en een cluster ionisator. Door de bundeling van meerdere technieken is de werking van de ProAirTech ZX 9000 bijzonder doeltreffend. Zelfs de meest kleine microdeeltjes worden geëlimineerd. Zodoende hebben ook mensen met allergieën vaak baat bij de aanschaf van deze luchtreiniger. Bijkomend voordeel is dat rooklucht en andere nare luchtjes ook uit de lucht worden gefilterd.

Gebruiksvriendelijkheid ProAirTech ZX 9000

Naast de effectiviteit van de ProAirTech ZX 9000 is ook de gebruiksvriendelijkheid getest van dit luchtzuiveringsapparaat. De ProAirTech ZX 9000 is uitgerust met een handige kleurenindicator. Hiermee kunt u de luchtkwaliteit binnenshuis meten. Dit is een handige toepassing voor als u bijvoorbeeld rookt. U kunt dan zien in hoeverre de lucht schoon is. Hiernaast heeft de ProAirTech ZX 9000 een lichtsensor. Het apparaat houdt zo in de gaten wanneer het donker wordt. Als de nacht valt, zal de luchtreiniger zo automatisch overschakelen van de normale stand naar fluisterstil. Wat fijn om te weten is, is dat de ProAirTech ZX 9000 volledig automatisch ingesteld kan worden. Toch is het ook mogelijk om het apparaat ook handmatig te bedienen. De ProAirTech ZX is intuïtief in gebruik en het bedieningspaneel spreekt voor zich. De ProAirTech ZX komt dan ook qua gebruiksvriendelijkheid heel goed uit de luchtreiniger test.

Meer informatie?

Het kan zijn dat er nog steeds vragen zijn na het lezen van deze luchtreiniger test. Ook kan de technische informatie over onze luchtzuiveringsapparaten ingewikkeld lijken. Aarzel niet contact met ons op te nemen als u meer informatie of uitleg wilt. Ook kunnen wij u adviseren bij de aanschaf van een luchtreiniger. Proairtech.be helpt u graag.