Toont alle 2 resultaten

AANBIEDING!
Oorspronkelijke prijs was: €299,00.Huidige prijs is: €199,00.

ProAirTech heeft een nieuwe HEPA luchtreiniger op de markt gebracht met een cluster ionisator. De…

AANBIEDING!
Oorspronkelijke prijs was: €249,00.Huidige prijs is: €149,00.

Mensen met hooikoorts of astma hebben veel baat bij een schone lucht om hun klachten…


Wij bieden u een aanbod van ProAirTech luchtreinigers met HEPA filters. Bekijk hier de hele collectie. Een luchtzuiveraar zorgt voor schone lucht in huis, door de lucht te zuiveren. De luchtzuiveraar haalt nare geuren, schimmels, (fijn)stof, bacteriën en virussen uit de lucht. Ook geschikt voor op kantoor of in openbare ruimtes.

Een ProAirTech luchzuiveraar

De ProAirTech luchtreinigers zijn voor allerlei problemen inzetbaar. Ze maken de lucht weer schoon zodat u gezonde lucht inademt en uw gezondheid optimaal blijft. Een luchtreiniger verwijdert pollen, fijnstof, huisstofmijten, allergenen, bacteriën, virussen, schimmels, ook nare geuren zoals rooklucht, dierenluchtjes en kookluchtjes worden snel uit de lucht verwijdert. Alle ProAirTech luchtzuiveraars hebben een HEPA filter dat ook fijnstof uit de lucht filtert.

Waarom een luchtzuiveraar kopen?

Er zijn allerlei redenen om een luchtzuiveraar te kopen. Lucht in huis is vaak vervuild en wanneer u vuile lucht inademt is dat slecht voor uw gezondheid. Ook kan het uw energielevel omlaag brengen. Schone lucht geeft u meer energie en maakt u niet ziek. Ook is vervuilde lucht nadelig voor mensen met allergieën of astma. Dan is een luchtreiniger zeker aan te raden. Geniet van schone en gezonde lucht in huis met een luchtzuiveraar van ProAirTech.

De luchtreiniger onderhouden

Een luchtreiniger onderhouden is belangrijk, maar niet ingewikkeld. De ProAirTech luchtreinigers hebben filters die regelmatig gereinigd moeten worden om de luchtreiniger optimaal te laten werken. Hoe u dit doet staat duidelijk uitgelegd in de bijgeleverde gebruiksaanwijzing. Daarnaast moeten de filter ook om de 1 à 2 jaar vervangen worden. U kunt de vervangende filters voor de luchtreiniger ook bij ons vinden.

ProAirTech staat voor kwaliteit

ProAirTech staat voor kwaliteit. Bij ons kunt u rekenen op een kwaliteitsproduct en we bieden gemak en service. Een luchtzuiveraar van ProAirTech is een waardevolle investering voor uw gezondheid waar u jaren van kan genieten. Wij bieden u 2 jaar fabrieksgarantie. Bestelt u een luchtreiniger op ProAirTech.be, dan betaalt u online snel en veilig met IDeal. Verzenden is gratis bij een bestelling vanaf € 50,-. U heeft de luchtreiniger bij een bestelling voor 22:00 de volgende dag al in huis. Zo kunt u meteen beginnen met het zuiveren van de lucht in uw woning of bedrijfspand.