Schone lucht in huis is cruciaal voor een goede gezondheid en een goed leefklimaat. Een lage luchtkwaliteit heeft namelijk invloed op uw gezondheid en energieniveau. Volgens de laatste cijfers brengen we meer dan 85% van ons leven binnenshuis door. Dat is nogal wat. Schone lucht in huis was dus nog nooit zo belangrijk. Maar hoe creëert u dat? Wij vertellen u meer.

Helpt ventileren niet?

Zoals veel mensen zijn wij geneigd om voor schone lucht in huis te gaan ventileren. Dit is op zich helemaal geen verkeerd idee. Frisse zuurstof voelt namelijk schoon aan en kan de luchtkwaliteit gevoelsmatig een oppepper gever. Toch is dit eerder een schijnoplossing. Buitenlucht kan relatief gezien wel iets schoner zijn, maar schadelijke stoffen komen gewoon mee naar binnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fijnstof en pollen. Ook is het belangrijk om te weten dat zuurstof van buitenaf allergenen, huisstofmijt, bacteriën en schimmels niet automatisch doen verdwijnen.

Schone lucht in huis met een luchtreinigerSchone lucht in huis

Voor schone lucht in huis is de allerbeste techniek om simpelweg een luchtreiniger aan te schaffen. Deze zuiveraars zorgen dat de lucht in huis wordt ontdaan van fijnstof, allergenen, virussen, bacteriën en schimmels. Bijkomend voordeel van deze apparaten is dat ook nare geurtjes zoals kooklucht of rooklucht worden geëlimineerd.

ProAirTech luchtreinigers

Proairtech.be staat aan uw zijde voor schone lucht in huis. ProAirTech luchtreinigers zijn marktleiders op het gebied van luchtzuivering. Onze luchtreinigers zijn standaard uitgerust met een HEPA filter, koolstoffilter en ionisator. Iedere luchtreiniger bezit dus meervoudige technieken om schone lucht bij u thuis of kantoor te garanderen. Proairtech.be is de officiële importeur en dealer van ProAirTech luchtreinigers in België. Wij hebben dan ook jarenlange ervaring met deze luchtzuiveraars en zijn overtuigd van de werking daarvan. Bij ons kunt u rekenen op uitstekende service en twee jaar fabrieksgarantie. Wilt u meer weten? Nee dan contact met ons op. We helpen u graag verder.