Frisse lucht in huis

Wist u dat u gemiddeld 85% van uw leven binnen doorbrengt? Overdag werken de meeste van ons binnen en ‘s avonds en uiteraard ‘s nachts zijn we ook binnen. Binnenshuis is de luchtkwaliteit niet altijd optimaal. Daarom is het goed om frisse lucht in huis te halen en om de luchtkwaliteit van de ruimte te verbeteren. Uiteraard kan dit ook op werk. Want schone lucht is niet alleen goed voor uw gezondheid, het geeft ook meer energie zodat u beter kan presteren. Wilt u frisse lucht in huis halen? Wij vertellen u hoe u dat doet.

Een raam open zetten is niet altijd de oplossing

Vaak zetten we simpelweg een raam open als we frisse lucht in huis willen halen. Maar dat is vaak geen goede oplossing. Want of u nu midden in de stad woont, of midden in de natuur, er komen altijd vuile stoffen mee naar binnen. In de stad is dat vooral fijnstof, maar ook allergenen, pollen, huisstofmijt en virussen. Als u in de natuur of in een klein dorp woont, dan komen er pollen, virussen, schimmels, huisstofmijt en bacteriën mee naar binnen. De lucht lijkt dus fris, maar is het niet.

Frisse lucht in huis halen met een luchtreiniger

Om de lucht in uw huis of op uw werk echt van optimale kwaliteit te laten zijn gebruikt u een luchtreiniger. Een luchtreiniger zuivert de lucht en haalt fijnstof, virussen, schimmels, bacteriën, pollen, huisstofmijt en allergenen.  Schone lucht in huis De luchtreinigers van ProAirTech zijn marktleiders op het gebied van luchtreiniging. De ProAirTech luchtreiniger die wij aanbieden zijn uitgerust met een HEPA filter, koolstoffilter en ionisator. Met deze reinigingstechnieken zijn de ProAirTech luchtreinigers in staat tot wel 99.97% van bacteriën, schimmels, virussen, fijnstof en nog meer vuil uit de lucht te halen. Bijkomend voordeel is dat ook vervelende geurtjes zoals rooklucht, etenslucht en geuren van huisdieren uit de lucht worden gehaald. Zo kunt u echt van schone lucht genieten!

Effectief gebruik maken van een luchtreiniger

Een luchtreiniger gebruiken is de manier om de luchtkwaliteit binnen te verbeteren. Wanneer u een ProAirTech luchtreiniger gebruikt merkt u als snel het verschil. Zeker als u de luchtreiniger op de juiste manier inzet. U krijgt het beste resultaat als u de luchtreiniger op een centrale plaats in de ruimte zet. Daarnaast raden we het u aan om de luchtreiniger overdag op de hoogste stand te zetten. Een luchtreiniger maakt geluid, daarom kunt u hem het beste overdag op de maximale stand zetten zodat u er ‘s nachts geen last van heeft. Als derde tip willen we u meegeven dat filters altijd op tijd vervangen moeten worden. De meeste luchtreinigers geven vanzelf aan als een filter vervangen dient te worden. U vindt nieuwe filters voor de luchtreiniger ook bij ons.

Waarom kiezen voor een ProAirTech luchtreiniger?

Proairtech.be is de officiële importeur en dealer van ProAirTech luchtreinigers in België. Wij kennen de luchtreinigers door en door en we zijn zeker van de kwaliteit die we leveren. We bieden u twee jaar fabrieksgarantie en uitstekende service. Wilt u meer informatie of advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.