Verzend en betaalinformatie

Verzend en Betaalinformatie

Hier vind u informatie over verzend- en betaalinformatie. Mocht u na het lezen van deze informatie vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier.

Levering binnen België

Onze producten worden verzonden door DHL. Alle bestellingen boven de € 50,- worden binnen België geheel gratis geleverd. Voor orders onder de € 50,- bedragen de verzendkosten € 4,95-.

Indien u op een werkdag voor 22:00 uur en op zondag voor 20:30 uur uw bestelling plaatst en u betaalt via Bancontact / Mister Cash, Belfius Direct Net of met de KBC/CBC Betaalknop dan wordt uw bestelling de volgende werkdag geleverd. Bij vooruitbetalingen via de bank wordt uw bestelling verzonden zodra het verschuldigde bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Per bankoverschrijving  betalen

Het bedrag van uw bestelling kunt u overmaken naar ons IBAN rekeningnummer NL59ABNA0430936257 ten name van Healthy Air International te Amsterdam. De BIC code voor betalingen uit het buitenland is ABNANL2A.

Veilig betalen via Bancontact / Mister Cash, Belfius Direct Net, KBC/CBC Betaalknop

Zodra u vanuit de winkelwagen doorgaat naar het orderproces en kiest voor betaling via Bancontact / Mister Cash, Belfius Direct Net of met de KBC/CBC Betaalknop schakelt de pagina automatisch om naar een beveiligde SSL verbinding. Zo bent u er zeker van dat u altijd veilig kunt betalen.

BTW

Alle productprijzen in onze webshop zijn inclusief 21% BTW.

Levering buiten België

Bent u woonachtig in Nederland, Luxemburg of Duitsland? Alle bestellingen boven de € 50,- worden gratis geleverd.  Voor orders onder de € 50,- bedragen de verzendkosten € 4,95-. Buitenlandse orders kunnen door middel van bankoverschrijving, iDeal of per Bancontact / Mister Cash, Belfius Direct Net of met de KBC/CBC Betaalknop betaald worden. Zodra wij de betaling hebben ontvangen sturen wij per direct uw bestelling toe.

Voor andere landen binnen Europa kunt u ons een email sturen zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen.

Betaalmogelijkheden

  • Bancontact / MisterCash
  • KBC/CBC Betaalknop
  • Belfius Direct Net
  • onder rembours
  • per directe bankoverschrijving
  • iDeal

Rembours

Onze vervoerder DHL biedt de mogelijkheid om uw bestelling bij aflevering contant aan de chauffeur te betalen. Voor levering onder rembours berekenen wij u €25,00 in verband met de extra kosten en administratieve handelingen. Als u onder rembours wil bestellen dan dient u ons een mail te sturen met uw gegevens.

Retourneren

Wij hanteren een herroepingstermijn van 14 dagen na ontvangst van het product, vervolgens heeft u nog 14 dagen de tijd om het product te retourneren. U dient het hieronder vermelde Herroepingsformulier in te vullen. U hoeft hier geen reden voor op te geven. Het product dient in de originele staat ongebruikt geretourneerd te worden. De kosten voor retourneren zijn altijd voor de koper. Uw aankoopbedrag wordt gecrediteerd en teruggestort op uw rekening. De wettelijke termijn voor het crediteren van het aankoopbedrag is 14 dagen na ontvangst van de goederen.

Modelformulier voor herroeping