Filter stof met een luchtreiniger

Stof in de lucht van uw woning of werkplek is niet aangenaam. Er zijn allerlei soorten stof, maar vooral fijnstof is moeilijk te verwijderen. Stof in de lucht kan voor diverse gezondheidsproblemen zorgen. Daarom is het belangrijk om stof uit de lucht te filteren. Dit doet u met een luchtreiniger. Met het gebruik van een luchtreiniger wordt de lucht weer schoon en ademt u frisse lucht in.

Stof in de lucht is schadelijk

Stof uit de lucht halen

Stof in de lucht is schadelijk voor uw gezondheid. Veel stof zien we helemaal niet, maar we merken dat de lucht niet schoon is doordat we hoesten, slecht kunnen ademen, het benauwd hebben en/of luchtwegproblemen hebben. Dit zijn allemaal tekenen dat er te veel stof in de lucht zit. Vooral mensen met allergieën hebben snel last van een vervuilde lucht.

 

Stof uit de lucht filteren

U kunt de stof uit de lucht filteren met een goede luchtreiniger. Een luchtreiniger filtert met geavanceerde filtertechnieken de stof uit de lucht, waardoor u weer rustig kunt ademhalen. De ProAirTech luchtreinigers zijn uitgerust met een ionisator en HEPA filter. Hierdoor kunnen ze de lucht optimaal reinigen. Een ionisator brengt negatief geladen ionen in de lucht, die de lucht vrij maken van bacteriën, pollen en huisstofmijt. Het HEPA filter is een kwalitatieve filter die ook schimmels en fijnstof kan verwijderen.

Fijnstof uit de lucht halen

Fijnstof is zo klein dat we het zeker met het blote oog niet kunnen zien. De stof is minuscuul maar heeft wel nare gevolgen voor onze gezondheid. Fijnstof kan niet door elke luchtreiniger verwijderd worden. U kunt fijnstof alleen uit de lucht halen met een luchtreiniger met HEPA filter.

Een ProAirTech luchtreiniger

ProAirTech.be is dé leverancier van ProAirTech luchtreinigers. Wij hebben jaren ervaring met deze luchtreinigers en kennen ze door en door. We zijn trots op de kwaliteit van de luchtreinigers die we aanbieden. Elke van de ProAirTech luchtreinigers heeft een ionisator en een HEPA filter zodat stof en ander vuil goed uit de lucht gefilterd kan worden. U kunt zo weer genieten van schone lucht in huis of op werk! U kunt bij ons ook terecht als u onderdelen van de ProAirTech luchtreiniger wilt vervangen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.